Skladačka so zvukmi - Okolo domu, Melissa and Doug, 2019

20,16 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Skladačka so zvukmi - Okolo domu, Melissa and Doug, 2019
Skladačka so zvukmi - Okolo domu, Melissa and Doug, 2019

Skladačka so zvukmi - Okolo domu

    Dobré ráno! Pozývame vás na návštevu do zázračného domu, v ktorom sa neustále niečo deje V garáži štartuje auto, v kuchyni praskajú volské oká, ktoré pripravuje mamička na... Čítať viac

    Výrobca
    Melissa and Doug, 2019

    Dobré ráno! Pozývame vás na návštevu do zázračného domu, v ktorom sa neustále niečo deje V garáži štartuje auto, v kuchyni praskajú volské oká, ktoré pripravuje mamička na raňajky a v detskej izbe práve vyzváňa budík pre malých spachtošov.... Čítať viac

    • Hra
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Telá - Klára Vlasáková, Literárna bašta, 2024

    Viac o produkte

    Dobré ráno! Pozývame vás na návštevu do zázračného domu, v ktorom sa neustále niečo deje. V garáži štartuje auto, v kuchyni praskajú volské oká, ktoré pripravuje mamička na raňajky a v detskej izbe práve vyzváňa budík pre malých spachtošov. Zoznámte deti so zvukmi domácnosti prostredníctvom tejto zábavnej interaktívnej skladačky. Pomocou siedmich obrázkov je možné odkryť sedem rôznych miestností, každú s inými zvukmi.

    Skladačku so zvukmi Okolo domu tvorí pestrofarebný vyrezávaný zvukový panel a sedem vkladačiek –obrázky okien a dverí domu, ktoré po odkrytí odhalia, čo sa deje v jednotlivých miestnostiach. Manipuláciu s obrázkami uľahčujú detským rúčkam praktické plastové kolíky určené na uchytenie. Skladačka je vhodná pre deti od dvoch rokov.
    Skladačka pre malých prieskumníkov
    • Farebná a krásne ilustrovaná skladačka upúta detskú pozornosť
    • Prírodný materiál – drevo – je zárukou bezpečnej hry
    • Skladačka neobsahuje malé časti, vďaka čomu je vhodná už pre najmenších cestovateľov
    • Použité výlučne bezpečné farby
    • Oblé hrany – dieťaťu nehrozí zranenie
    • Dieťa sa prostredníctvom obrázkov a veselej pesničky zoznámi s cestovaním autobusom
    • Jednoduchá manipulácia s obrázkami vďaka špeciálnym úchytom

    Skladaj a spievaj
    Hra doprevádzaná zaujímavými zvukmi je pre dieťa najobľúbenejším spôsobom zábavy, ale aj prostriedkom získavania nových vedomostí a informácií. Zvuková skladačka Kolesá autobusu predstaví deťom nielen krásny školský autobus, ale aj zvuky, ktoré pri scestovaní ním vznikajú. Takto získané informácie sa ľahšie ukladajú do pamäti, uchovávajú i vybavujú v porovnaní s poznatkami získanými memorovaním.

    Samotné skladanie skladačky predstavuje spôsob rozvíjania schopností a zručností dieťaťa. Vkladanie obrázkov do podložky trénuje jemnú motoriku, vizuálno-motorickú koordináciu, ale aj predstavivosť a schopnosť plánovať a hľadať riešenia. Zvukové podnety stimulujú sluch a schopnosť auditívneho rozlišovania. Skladanie skladačky je tiež skúškou vytrvalosti a tréningom pozornosti. (Pozn.: pieseň v angl. jazyku)

    Obsah: 1 drevená doska, 7 vkladacích dielov

    Rozmer: 30x21x2,8 cm
    Čítať viac
    Hmotnosť
    540 g
    Katalógové číslo výrobcu
    9035
    Naše katalógové číslo
    702579
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    5,0 / 5

    1 hodnotenie

    1
    0
    0
    0
    0

    Ako sa páčila hra vám?

    „Šťastie nie je burlivé ani hlučné ako rozkoš či radosť. Je tiché, pokojné, krehké, je to vnútorný pocit uspokojenia, ktorý sa začína vo chvíli, keď človek začne milovať sám seba.“

    Japonský milenec - Isabel Allende, 2018
    Japonský milenec
    Isabel Allende