Slovensko - Bratislava - Vladimír Bárta, Vladimír Barta, AB ART press, 2011

9,96 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Slovensko - Bratislava

Unikátna dvojkniha predstavuje Slovensko s jeho historickými, prírodnými pamiatkami a krásami aj s naším hlavným mestom Bratislavou. Prednosťou publikácie je jej čitateľnosť aj... Čítať viac

Vydavateľstvo
AB ART press, 2011
Počet strán
64

Unikátna dvojkniha predstavuje Slovensko s jeho historickými, prírodnými pamiatkami a krásami aj s naším hlavným mestom Bratislavou. Prednosťou publikácie je jej čitateľnosť aj pre zahraničných hostí lebo texty sú nielen v slovenčine, ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina, angličtina, nemčina, francúzština, poľština, ruština, španielčina, taliančina

9,96 €

U dodávateľa 1 ks
Posielame do 4 dní

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Telá - Klára Vlasáková, Literárna bašta, 2024
Slovensko - Bratislava - Vladimír Bárta, Vladimír Barta, AB ART press, 2011
9,96 €

Viac o knihe

Unikátna dvojkniha predstavuje Slovensko s jeho historickými, prírodnými pamiatkami a krásami aj s naším hlavným mestom Bratislavou.
Prednosťou publikácie je jej čitateľnosť aj pre zahraničných hostí lebo texty sú nielen v slovenčine, ale aj vo svetových a ďalších jazykoch - angličtine, francúzštine, nemčine, poľštine, ruštine a taliančine a španielčine.

Hodnotu publikácie garantujú tiež jej autori - špičkoví slovenskí fotografi, Vladimír Bárta a Vladimír Barta, ktorí vytvorili väčšinu reprezentačných kníh o Slovensku, ktoré boli ocenené v renomovaných súťažiach a reprezentovali našu republiku na najvýznamnejších knižných salónoch a veľtrhoch.

Knihu, z vydavateľstva AB ART press iste privítajú aj návštevníci Slovenska, ktorí sa v jednom diele oboznámia nielen s Bratislavou, ale získajú prehľad aj o ďalších superlatívoch Slovenska.

Texty v slovenčine, angličtine, nemčine, francúzštine, poľštine, ruštine, španielčine a taliančine.
Čítať viac
Počet strán
64
Väzba
pevná väzba
Rozmer
210×298 mm
Hmotnosť
677 g
ISBN
9788089270460
Rok vydania
2011
Naše katalógové číslo
104243
Vydavateľstvo
AB ART press
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Bola jeho Polárkou, pevným bodom, okolo ktorého sa krútil celý jeho svet. Bol presvedčený, že pokým bije srdce jemu alebo jej, ich osud bude nerozlučne spojený.“

Trója - Pád kráľov - David Gemmell, 2012
Trója - Pád kráľov
David Gemmell