Výlet - Jude Deveraux, Ikar, 2007

5,79 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Výlet - Jude Deveraux, Ikar, 2007
Čítaná
Výlet - Jude Deveraux, Ikar, 2007

Výlet
Čítaná

Mladá, krásna a bohatá Ariel Weatherlyová by mohla mať každého slobodného muža v Arundeli. Ona však túži po úspešnom podnikateľovi R. J. Bromptonovi, ktorý ani len netuší, že... Čítať viac

3,7 39 hodnotení
Vydavateľstvo
Ikar, 2007
232 strán
3-4 hodiny čítania

Mladá, krásna a bohatá Ariel Weatherlyová by mohla mať každého slobodného muža v Arundeli. Ona však túži po úspešnom podnikateľovi R. J. Bromptonovi, ktorý ani len netuší, že nejaká Ariel existuje... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina
8,27 €

5,79 €

-30 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Lastovičie leto - Kristy Woodson Harvey, DOT., 2024

Viac o knihe

Mladá, krásna a bohatá Ariel Weatherlyová by mohla mať každého slobodného muža v Arundeli. Ona však túži po úspešnom podnikateľovi R. J. Bromptonovi, ktorý ani len netuší, že nejaká Ariel existuje... Spočiatku je osud k Ariel naklonený: jej sesternica a najlepšia priateľka Sara pracuje vo firme jej vyvoleného ako asistentka a obe dievčatá sa na seba veľmi podobajú. Vymenia si úlohy a Sara sa zoznámi s Davidom, Arieliným priateľom, za ktorého sa Ariel odmieta vydať. Aby sa všetci lepšie spoznali, štvorica sa rozhodne urobiť si výlet na malebný Kráľov ostrov. Namiesto šťastných dovolenkových dní ich však na ostrove čaká boj o holý život.
Čítať viac
Počet strán
232
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
295 g
Rok vydania
2007
Naše katalógové číslo
949577
Štýl
historický, romantický
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,7 / 5

39 hodnotení

13
10
10
4
2

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Martinus
Klaudia Feketeová
zamestnanec
9. augusta 2016
Názor čitateľa

Tento žáner sa úplne líši od niečoho, čo bežne čítam, no dostala som ju ako dar a po dlhej dobe odkladania som si povedala, že jej dám šancu.
Nápad na dej celkom fajn, no nie úplne dotiahnutý do konca a dejová línia bola celkovo slabšia, niekedy až pritiahnutá za vlasy a len ťažko uveriteľná.
Po literárnej stránke má kniha len minimálnu hodnotu, v niektorých pasážach mi zloženie viet a použitie slov doslova prekážali, za čo, z môjho pohľadu, možno môže aj slabší preklad.
Z celkového pohľadu to však nebolo až také zlé. Kniha vás drží celý čas v napätí a cliffhanger na konci každej kapitoly vás skrátka prinúti rozčítať si ďalšiu. Prečítala som ju za jeden deň a ako spíjemnenie dlhého dňa to bolo fajn, no viac ako 2 hviezdičky tomu dať určite nemôžem.
Odporúčam všetkým, ktorí vyhľadávajú ľahšie napínavé čítanie.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

DangerG
Neoverený nákup
7.5.2014
:)
Išla som do tejto knižky s tým, že bude maximálne romanticky presladená... A tiež som myslela, že kniha sa bude uberať úplne iným smerom. Opak je pravdou, super dobrodružná kniha pre ženy ;) a je tam aj romantika :), ktorá ten príbeh okorenila. Literárne je perfektne napísaná a super preložená. Jednu hviezdu beriem, lebo mi tie situácie na ostrove pripadali občas pritiahnuté za vlasy. Čítať viac
wladka
Neoverený nákup
9.9.2009
Názor čitateľa
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
bola super...romanticka,napinava detektivna
najviac sa mi pacila ta cast ked bola Sara so svojim sefom v hore a tam si riesili urcite problemy
Čítať viac

Jude Deveraux

Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Šťastie nie je burlivé ani hlučné ako rozkoš či radosť. Je tiché, pokojné, krehké, je to vnútorný pocit uspokojenia, ktorý sa začína vo chvíli, keď človek začne milovať sám seba.“

Japonský milenec - Isabel Allende, 2018
Japonský milenec
Isabel Allende